Light Touch installation by Haptic- Recreating natural light in an artificial space.

The installation “Light Touch” takes its inspiration from the dramatic natural lighting conditions found in the Norwegian landscapes. The slatted timber box draws from vernacular architecture and the way in which the low-lying sunlight filters through the forests, whilst providing a tranquil breakout space for Buro Happold and visitors.

via Light Touch installation by Haptic.

Advertisements
This entry was published on February 9, 2013 at 5:29 pm and is filed under Final Major Project, Inpirations and interests.. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: